uw huidige locatie:  Home > LASERSHOW PROJECTEN > Bedrijfspresentatie

Lasershow BLGG 80 Jarig bestaan


Voor het 80 Jarig bestaan van BLGG hebben wij een Lasershow ontworpen waarin alle werkzaamheden van BLGG ruimschoots aan bod kwamen. Tevens lieten wij in deze lasershow een stukje historie zien van het bedrijf en de verhuizingen door de jaren heen. Al met al een erg leuke opdracht over het werk van BLGG dat zich bezig houdt met het onderzoeken van bodem monsters.


Lees meer...

Lasershow Centraal Beheer Achmea


Voor het personeelsfeest van Centraal Beheer Achmea ontwierpen wij een Lasershow met daarin voornamelijk de diverse diensten die Centraal Beheer Achmea aanbiedt. Aangezien Centraal Beheer Achmea zeer veel uiteenlopen verzekeringen en andere diensten levert was het nog een hele klus om de belangrijkste zaken leuk gevisualiseerd aan bod te laten komen in de Lasershow.


Lees meer...

Lasershow ProBroed & Sloot


Voor Probroed en Sloot maakten wij een lasershow ter ere van het samengaan van de Cobroed en Sloot met Pronks Broederij BV. In de lasershow werd door middel van animaties het hele broed proces van Ei tot Kuiken gevisualiseerd.

Lees meer...

Lasershow Bouwbedrijf Haegens


Voor het 40 jarig jubileum van Jan Haegens van de Haegens Groep uit Horst ontwierpen wij een spectaculaire lasershow op maat. De Haegens groep houdt zich bezig met Utiliteitsbouw en de lasershow was voorzien van vele bouwprojecten van de Haegens groep.  Daarnaast was er in de lasershow extra aandacht voor Jan Haegens zelf.


Lees meer...

Lasershow Ampia Oogafdeling


Voor de opening van een nieuwe Oogafdeling in het Amphia ziekenhuis in Breda ontwierpen wij een spraakmakende lasershow. De lasershow was voorzien van alle mogelijke beelden op gebied van oog aandoeningen en de bijbehorende mogelijkheden die het Amphia ziekenhuis te bieden heeft.


Lees meer...

Lasershow Hager Tehalit


Voor Hager Tehalit ontwierpen wij een lasershow voor de product lancering van hun nieuwe modulaire systeem voor het aanleggen van stroom en netwerken in kantoor gebouwen. Dit systeem zorgt voor het optimaal wegwerken van stopcontacten en netwerk aansluitingen.


Lees meer...

Lasershow Bruynzeel Storage Systems


Voor Bruynzeel Storage Systems ontwierpen wij een lasershow voor tijden de product presentatie van hun nieuwe systemen aan klanten. In de Laser presentatie werden allerlei verschillende opslag systemen getoont. De Lasershow voor Bruynzeel Storage Systems was een multi media presentatie waarin naast de lasershow ook video beelden verwerkt waren en kasten wanden electrisch het podium op gereden werden.


Lees meer...

Lasershow Hyster


Voor Hyster ontwierpen wij een compleet Grafische Lasershow zonder beamshow. In deze Lasershow lieten wij de historie zien van Hyster, met allerlei typen hijs apparatuur, van vroeger tot nu.Lees meer...

Lasershow Bedrijfspresentatie Atos Origin


Voor Atos Origin hebben wij inmiddels meerdere lasershows ontworpen bij o.a.: Bedrijfspresentaties en Personeelsfeesten. Sommige shows met een zakelijk karakter en andere met een meer persoonlijke tint. Onderstaande afbeeldingen zijn afkomstig uit verschillende laser presentaties voor Atos Origin.


Lees meer...

Lasershow Horecava Koken voor Warchild


Tijdens de Horecava ontwierpen wij een lasershow met als thema: Koken voor Warchild. In deze lasershow was voornamelijk ruimte voor de initiatiefnemers/sponsors van de kook sessies voor War Child.


Lees meer...

Lasershow Opendag Leventi Cooking and Baking Systems


Voor Leventi Cooking & Baking Systems ontwierpen wij een Laserpresentatie voor tijdens de open dagen. In de Lasershow werden de verschillende ovens gepresenteerd en waren afbeeldingen te zien van de binnen en buitenkant het pand van Leventi.
Lees meer...