uw huidige locatie:  Home > LASERSHOW PROJECTEN > Laserpresentatie

Lasershow Koninklijke Joh. Enschede


Voor de Koninklijke Joh. Enschede kregen wij de opdracht om een lasershow te ontwerpen voor de presentatie van een nieuwe drukpers. In de lasershow waren veel tekeningen en animaties verwerkt over deze nieuwe postzegel drukpers. Daarnaast was er in de lasershow nog wat aandacht voor het feit dat Koninklijke Joh. Enschede al 300 jaar geld en postzegels maakt. Wederom was het aan ons om uit al het aangeleverde materiaal het meest geschikte materiaal te zoeken voor gebruik in de lasershow. Alle beelden voor deze lasershow werden weer handmatig getekend door onze Lasershow ontwerper(s)


Lees meer...

Opening nieuwe pand van Enkco Foodgroup


Bij de opening van het nieuwe pand van de Enkco Foodgroup werd ons gevraagd om een spectaculaire lasershow te ontwerpen. Onze Lasershows zijn altijd op maat gesneden voor iedere klant en deze lasershow werd dus voorzien van allerlei voedsel producten die de Enkco Foodgroup levert.
Lees meer...

Lasershow Personeelsfeest Ikazia Ziekenhuis


Het personeelsfeest van het Ikazia Ziekenhuis uit Rotterdam werd gevierd in het Hulskamp gebouw te Rotterdam. Tijdens deze Lasershow werd direct het nieuwe logo van het Ikazia ziekenhuis gepresenteerd. Voor deze lasershow tekenden wij weer vele afbeeldingen op verzoek van de opdrachtgever. Naast een stukje historie met oude operatie kamers tekende wij animaties van Artsen en Chirurgen aan het werk. Ook het gebouw en de nieuwbouw aan het ziekenhuis ontbraken niet in de Laserpresentatie.


Lees meer...

Lasershow 50 Jaar Co÷rdinatie Bouw in Athene


Co÷rdinatie Bouw uit Naarden vierde hun 50 Jarig jubileum in Athene. Voor dit speciale evenement werd flink uitgepakt en werd door evenementen bureau Hoof en van Hoof een echt spectakel over gevlogen naar een prachtige openlucht locatie in Athene. Advanced Lasershow Design ontwierp de complete lasershow en ook wij vlogen naar Athene voor de uitvoer van de productie.

Lees meer...

Laserpresentatie Goodman


Goodman bouwt complete logistieke bedrijfspanden inclusief het complete logistieke systeem en eventuele financieringen. Voor deze Laserpresentatie tekende wij weer zeer veel afbeeldingen en animatie op maat. In de laserpresentatie kwam de meerwaarde van Goodman duidelijk naar voren.  


Lees meer...

Lasershow Opening Gamma


Voor de opening van een nieuw filiaal van de Gamma, lag de nadruk op: Groter filiaal, Groter Assortiment. De lasershow voor deze opening was dan ook voornamelijk voorzien van producten uit het assortiment van de Gamma. De bekende kreet "Dat zeg ik....GAMMA" was tevens verwerkt in de lasershow, voorzien van de originele stem van de bekende TV reclame.


Lees meer...

Lasershow Alcontrol Laboratories


Alcontrol Laboratories houdt zich zoals de naam al zegt bezig met laboratorium werkzaamheden. De Lasershow voor het bedrijfsfeest van  Alcontrol Laboratories ter ere van hun 30 jarig bestaan was dan ook ruimschoots gevuld met Laboranten.


Lees meer...

Lasershow Otis Liften


Voor OTIS liften hebben wij meerdere lasershow ontworpen voor verschillende evenementen. Otis vierde hun personeelsfeest in Hart van Holland te Nijkerk en sloot de avond af met een spectaculaire Lasershow. Ook op de Sales meeting van OTIS in BelgiŰ waren wij aanwezig om het feest kracht bij te zetten met een lasershow op maat.


Lees meer...

Laserpresentatie Corporate Express Veenman


Voor Veenman hebben wij meerdere Laserpresentaties ontworpen, deze presentatie was voor de Veenman en Corporate Express. Naast de Lasershows tijdens bedrijfspresentaties hebben wij ook lasershows ontworpen voor tijdens personeelsfeesten van Veenman. Zelfs de introductie van een nieuwe HP printer op het circuit park Zandvoort werd voorzien van een spectaculaire lasershow.

Lees meer...

Laserpresentatie Der Kreiss, Keuken 3000, Mijn Bad


De goed nieuws show van Der Kreis werd voorzien van een spectaculaire Lasershow op maat. In deze Lasershow kwamen de verschillende onderdelen van Der Kreis naar voren waaronder: Keuken 3000, Bad 3000 en Mijn Bad. Al deze ondernemingen werden gevisualiseerd met Laser tekeningen en laser animaties.


Lees meer...

Lasershow Personeelsfeest Exxon Mobile Esso


Voor Exxon Mobile (Esso) hebben wij een lasershow ontworpen voor de ingebruik name van een nieuw onderdeel van de raffinaderij. Het nieuwe systeem produceert zwavelvrije diesel en is dus een stuk minder belastend voor het milieu.


Lees meer...

Lasershow Gemeente Veenendaal eerste paal Brouwerspoort


Voor het slaan van de eerste paal van het bouwproject Brouwerspoort ontwierpen wij voor de Gemeente Veenendaal een spectaculaire lasershow. In deze show kwamen de toekomstige gebouwen naar voren en de vele nieuwe mogelijkeheden voor dit gebied (Bioskoop, Winkels, Ontspanning etc)


Lees meer...

Laserpresentatie Gemeente Weesp


Voor de Gemeente Weesp hebben wij een laserpresentatie op maat ontworpen voor tijdens het jaarlijks terugkerende Sluizen en Bruggen Festival. In deze laserpresentatie zaten veel kenmerkende gebouwen uit de gemeente Weesp, zoals u hieronder kunt zien. De laserpresentatie vond buiten plaats met 3 High Power Gas lasers.


Lees meer...

Onderverdeling LaserShows

Wij hebben de verschillende soorten LaserShows voor u op een rijtje gezet. Via het Submenu of onderstaande links kunt u bekijken welk type lasershow het best bij uw evenement past, afhankelijk van uw wensen en het beschikbare budget. Al onze lasershows worden ontworpen op indrukwekkende muziek, maar niet alleen de bewegende tunnels, vlakken, golven en stralen zijn volledig synchroon. Ook onze grafisch laser presentatie wordt volledig synchroon op de muziek ontworpen. Uw logo komt dan ook gegarandeerd dynamisch tevoorschijn.

 - Standaard Laser Presentatie:
Op uw bedrijfs evenement verzorgen wij een indrukwekkende lasershow voorzien van een persoonlijke "touch"

 - Laser Projectie:
Uw bedrijfs reclame geprojecteerd op de gevel van uw pand

 - Advanced Lasershow:
Een volledig op maat ontworpen spectaculaire lasershow met alle mogelijke afbeeldingen in uw huisstijl.

 - Multi Media Lasershow:
Onze maatwerk Lasershow gecombineerd met video beelden van uw bedrijf of activiteiten

 - Outdoor Laserpresentatie:
Buiten combineren wij onze op maat gemaakte lasershow met allerlei andere spectaculaire onderdelen, zoals vuurwerk, waterschermen, gas vlammen, artiesten, acrobatiek etc.