uw huidige locatie:  Home > LASERSHOW ONTWERP > Lasershow Scripts

Lasershow Script Marin

Dit is het Lasershow Script wat wij gemaakt hebben voor de bedrijfspresentatie van Marin (Wageningen) bij de viering van het 75 jarig bestaan.Lees meer...

Lasershow Script NutriciaOnderstaand treft u een script aan zoals wij dat ontvingen van Nutricia.

Lees meer...

Contact informatie

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte:
Per telefoon : 084-8381602
Per email      : sales@lasershowdesign.nl

Of vul ons contact formulier zo compleet mogelijk in zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Please contact us for more information or a quotation for a custome made lasershow:
By phone      :+31 84 838 1602
By email        :sales@lasershowdesign.nl

Or fill in our contact form as completely as possible so we can contact you.

Autheursrecht

Alle afbeeldingen en lasershows die wij ontwerpen of ontworpen hebben zijn autheursrechtelijk beschermd. Het kopieëren van afbeeldingen van onze website, hergebruiken, natekenen of publiceren is een strafbaar feit. Ook het filmen, fotograferen en publiceren van dit materiaal is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming. Bij constatering van onrechtmatig gebruik of schending van ons autheursrecht zullen wij aangifte doen bij de politie. Tevens zullen wij elke overtreding direct melden bij ons advocaten kantoor: "Van Diepen van der Kroef advocaten".  Zij zullen dan direct overgaan tot een sommatie en-of dagvaarding. De kosten van autheursrechtelijke procedures zijn altijd voor de in het ongelijk gestelde partij.

Voor vragen over autheursrecht en andere juridische zaken kunnen wij u "Van Diepen van der Kroef advocaten" aanraden:Mocht u gebruik willen maken van één of meerdere van onze afbeeldingen, dan kunt u daarover contact met ons opnemen. Wanneer u onze afbeeldingen tegenkomt op andere websites dan waarderen wij het wanneer u dit bij ons meld per email naar: afbeelding@lasershowdesign.nl.

Lasershow Design Beamshow