uw huidige locatie:  Home > LASERSHOW ONTWERP > Bedrijfs Lasershows

Lasershow product presentatie Nutrica


Voor de presentatie van een nieuwe voedselpomp heeft Nutricia gekozen voor een op maat gemaakte lasershow. De lasershow ter introductie van de Nutricia Flocare Infinity moest inhoudelijk gaan over de voedselpomp en de eigenschappen en gemakken van deze pomp. De lasershow designers werden aan het werk gezet met een duidelijke instructie door middel van een  Lasershow Scriptof Storyboard.

Onderstaande afbeeldingen zijn onderdeel van de lasershow animatie waarbij de robot hand en mensen hand beiden naar de Flocare Infinity gaan.
  

Voor meer afbeeldingen uit deze product presentatie kunt u hieronder verder kijken...

Lees meer...

Maatwerk Lasershow Douwe Egberts

Voor Douwe Egberts "Coffee Systems"  (DECS) hebben wij een lasershow op maat ontworpen voor tijdens het personeelsfeest in disotheek "Brothers" te Bunnik.
Dit evenement met thema "Sensation Red" werd georganiseerd door WOP business events.

            

Doordat wij alle afbeeldingen in de Lasershow volledig in overleg met Douwe Egberts ontworpen hebben, zijn hierdoor al weer nieuwe opdrachten van Douwe Egberts binnen gekomen.

Hieronder kunt u nog meer afbeeldingen bekijken uit deze spectaculaire lasershow.

Lees meer...

LaserShow APM Terminals

Om u kennis te laten maken met onze werkwijze en de kwaliteit van onze LaserShows kunt u hier bekijken hoe wij de LaserShow voor "APM Terminals" hebben ontworpen. Door ook het aangeleverde foto materiaal (lees meer ...) van APM te laten zien krijgt u een goede indruk van wat u van onze LaserShows kunt verwachten.


Bedrijfsnaam
APM Terminals. Rotterdam
Branche
Logistiek/Transport
VakgebiedOverslag van Zee containers
Soort Evenement:
Personeelsfeest/Eindejaars Feest
Lokatie:
Evenementen Zaal 
Omschrijving inhoud:
Vrolijke show, Kernwaarden APM verwerken, Niet te zakelijk

   
Lees meer...

Lasershow Broertjes Sport en Health

De opening van Broertjes "Sport en Health" was voorzien van een spectaculaire, op maat ontworpen lasershow. Onderstaand ziet u enkele laser grafics uit de lasershow die afgesloten werd met een daverend applaus. Ook bij deze lasershow was het resultaat in de ogen van de klant boven verwachting ondanks dat wij meerdere lasershow demonstraties verzorgd hadden.Lees meer...

Lasershow Bedrijfs presentatie PeinemanVoor Peinemann Lifting Solutions konden wij ons hart ophalen, immers Peinemann verhuurt kranen en liften in vele soorten en maten. Voor de lasershow moesten wij dus allerlei soorten liften, hoogwerkers en kranen tekenen en te laten bewegen.
Lees meer...

Lasershow Politie KLPD


Voor de Politie hebben wij al diverse lasershows ontworpen, onder andere voor:
-Politie Gelderland Midden (bedrijfs-  / personeelsfeest)
-Politie Zuid Holland Zuid (bedrijfs-  / personeelsfeest)
-KLPD (naamsverandering, presentatie nieuwe naam)

.Hier treft u enkele van de vele afbeeldingen die wij ontworpen hebben voor de politie.
 

Lees meer...

Lasershow Haga Ziekenhuis


Voor het Haga Ziekenhuis ontwierpen wij een lasershow waar in naar voren kwam welke ziekenhuizen bij deze nieuwe organisatie aangesloten waren. De activiteiten van het Haga ziekenhuis werden wederom verduidelijkt in de lasershow, vooral de hartafdeling en het dotteren waren belangrijke items voor in de lasershow.

Lees meer...

Lasershow Design Beamshow