uw huidige locatie:  Home > LASERSHOW ONTWERP > Grafisch

Grafische Invulling

Het grafische gedeelte zal in nauw overleg met u samengesteld worden. Naast uw bedrijfs logo wordt uw boodschap aan de genodigde door ons in de lasershow verwerkt. De teksten worden gevisualiseerd door bijpassende tekeningen en animaties. Wij zijn gespecialiseerd in het "vertalen" van uw brochure in een indrukwekkende lasershow.

In het maatwerk kunnen wij allerlei onderwerpen verwerken, denk bijvoorbeeld aan:

-Bedrijfs historie, van uw eerste kantoor tot en met uw huidige bedrijfspand.
-Werkzaamheden, uw afdelingen komen voorbij in woord en beeld.
-Bedrijfsprofiel, de branche en werk terreinen waarop u actief bent.
-Vestigingen, een overzicht van de landen, plaatsen of filialen
-Bedanken of Motiveren van uw Medewerkers
-Product presentatie, uw producten en/of productie proces uitgebeeld in laser


Lasershow Oneill

Voor de opening van de Oneill campus werden wij gevraagd om een spectaculaire laserpresentatie te ontwerpen. Vanzelfsprekend moest hierin een stuk grafische laser presenatie verwerkt worden, maar ook vuurwerk en live actie van de snowboarders van Team Oneill. Aangezien Oneill een zeer sportief merk is, waren er voor de aanwezigen veel sportieve elementen te vinden. Zo kon menonder andere ijsberg klimmen en abseilen.

In de grafische laser presentatie werd gekozen om de leden van Team Oneill te presenteren, die vervolgens hun kunsten zouden vertonen op een ter plaatse aangelegde snowboard schans. Hier ziet u enkele afbeeldingen uit deze show en onder "lees meer" vind u nog veel meer beelden die wij getekend hebben voor Oneill.

 

  
  


Lees meer...

Marco Borsato

Hier ziet u de foto van Marco Borsato die wij aangeleverd kregen voor gebruik in de LaserShow en het resultaat zoals het uiteindelijk in de lasershow gebruikt is.
Lasershow Marco Borsato 


Lasershow Damen Shipyards

De Lasershow die wij ontworpen hebben voor Damen Shipyards had een bijzonder effect op de organisatie van het evenement. Zij hadden nauwelijks een voorstelling van een Grafische Laserpresentatie waardoor de verwachtingen niet erg hoog waren.


Lees meer...

Lasershow product presentatie Nutrica


Voor de presentatie van een nieuwe voedselpomp heeft Nutricia gekozen voor een op maat gemaakte lasershow. De lasershow ter introductie van de Nutricia Flocare Infinity moest inhoudelijk gaan over de voedselpomp en de eigenschappen en gemakken van deze pomp. De lasershow designers werden aan het werk gezet met een duidelijke instructie door middel van een  Lasershow Scriptof Storyboard.

Onderstaande afbeeldingen zijn onderdeel van de lasershow animatie waarbij de robot hand en mensen hand beiden naar de Flocare Infinity gaan.
  

Voor meer afbeeldingen uit deze product presentatie kunt u hieronder verder kijken...

Lees meer...

Lasershow Design Beamshow

Lasershow Design Beamshow