uw huidige locatie:  Home > LASERSHOW MOGELIJKHEDEN > Laser Projectie

Laser Projectie Forits gebouw


Om uw bedrijfspand in de donkere tijden extra aandacht te geven is lichtreclame natuurlijk vanzelfsprekend. Wanneer u echter tijdelijk reclame op uw pand wil is dit meestal een een kostbare aangelegenheid. Om uw pand toch te kunnen voorzien van deze tijdelijke bedrijfs reclame, kunnen wij uw boodschappen en afbeeldingen op uw pand projecteren met onze hoog vermogen full colour lasers. Op deze manier is uw reclame bewegend en dynamisch te zien op uw bedrijfspand en heeft u de aandacht waar u naar op zoek was.
Deze afbeelding heeft een grootte van 40x40 meter en was zichtbaar vanuit de omgeving van dit (voormalige) Fortis kantoor te Utrecht.Voor dit soort producties nemen wij vanzelfsprekend contact op met de betreffende gemeente om de mogelijk heden te bespreken. Bij Advanced Lasershow Design hoeft u zich daar dus niet druk om te maken.

Lees meer...

Laserprojectie op de gevel van NEMO te Amsterdam


In samenwerking met NEMO hebben wij voor de museumnacht 2009 een interactieve Laser projectie uitgevoerd. Voorbijgangers konden hun eigen dansende bewegingen met laser geprojecteerd zien worden op de gevel van NEMO te Amsterdam. Het idee bleek een groot succes en op avond van de Museum N8 stonden er regelmatig rijen wachtenden.Meer informatie over dit leuke en leerzame Science Centre Nemo kun je vinden op www.e-nemo.nl


Lees meer...

Laserprojectie op het gebouw van Unilever


In opdracht van Knorr en het FNV projecteerden wij logos en teksten op het hoofdkantoor van Unilever in Rotterdam. Unilever was vanzelfsprekend op de hoogte van de laser projectie op hun gebouw. De Laserprojectie op het gebouw aktie was onderdeel van een staking van de werknemers om te proberen de Knorr fabriek in Loosdrecht te behoeden van sluiting. Uiteindelijk heeft Unilever de medewerkers van Knorr Loosdrecht de mogenlijkheid geboden om een eigen onderneming te starten in plaats van op straat te staan.


Lees meer...

Laserprojectie op AVR gebouw te Rotterdam


Voor AVR te Rotterdam verzorgden wij een Full colour laserprojectie op hun vestiging bij de Maastunnel. De Laser projectie was een extra toevoeging aan de open dagen die AVR georganiseerd had en was voorzien van Laser grafics op maat, zoals bij nagenoeg al onze laserprojecties.


Gebouw projecties


Wanneer u op zoek bent naar Projecties zonder gebruik van Lasers, kunt u hier meer informatie vinden.


Lees meer...

Contact informatie

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte:
Per telefoon : 084-8381602
Per email      : sales@lasershowdesign.nl

Of vul ons contact formulier zo compleet mogelijk in zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Please contact us for more information or a quotation for a custome made lasershow:
By phone      :+31 84 838 1602
By email        :sales@lasershowdesign.nl

Or fill in our contact form as completely as possible so we can contact you.

Lasershow Design Beamshow