uw huidige locatie:  Home > LASERSHOW ONTWERP

Grafisch ontwerpen van een Lasershow

Hoe ontwerpen wij uw beelden voor gebruik in de Lasershow:

Een belangrijk onderdeel van het grafische ontwerp van de lasershow is het tekenen of digitaliseren van het aangeleverde materiaal voor gebruik in de lasershow. Hoewel vaak gedacht wordt dat een afbeelding direct vanuit de email in de lasershow geplakt kan worden is dit zeker niet het geval. Voor gebruik in een lasershow moet elke afbeelding met de hand worden getekend, het zijn dus allemaal kleine meesterwerkjes.

Laser tekeningen bestaan uit lijnen, niet uit gekleurde vlakken zoals een foto, en niet elke lijn op de foto dient getekend te worden. Alleen een ervaren Laser Ontwerper weet aan de hand van een originele afbeelding welke lijnen hij wel en niet moet tekenen om het gewenst resultaat te halen. Een afbeelding met teveel "laser" informatie gaat knipperen en is onrustig om naar te kijken. Het is dus een vak apart om zo veel mogelijk informatie in de afbeelding te kunnen verwerken en deze toch knipper vrij te houden. Voorbeelden hiervan vindt u onder Grafisch

Hieronder ziet u een voorbeeld:


De originele foto van een borstbeeld van Linnaeus


Het ontwerp van de afbeelding in Pangolin Laser Software


De tekening zoals deze uiteindelijk te zien is in de lasershow.    
De originele afbeelding is geheel wit, de afbeelding in de lasershow bestaat slechts uit witte lijnen, toch geeft ook de laser afbeelding de indruk "wit" te zijn.


Lasershow Design tot in Detail

Het tekenen van afbeeldingen voor in een lasershow kent beperkingen, de kunst van het vak is te weten waar die beperkingen liggen. Waar veel lasershow ontwerpers de details in een afbeelding weglaten, steken wij hier juist extra tijd in. Door jarenlange ervaring kunnen wij altijd beelden maken voor uw bedrijf of evenement. Onze lasershows zijn hierdoor altijd professioneel van uitstraling en nooit kinderachtig.

Grolsch Lasershow

.....Alleen het beste resultaat is goed genoeg voor ons, met een tevreden klant als resultaat....

Lees meer...

Contact informatie

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte:
Per telefoon : 084-8381602
Per email      : sales@lasershowdesign.nl

Of vul ons contact formulier zo compleet mogelijk in zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Please contact us for more information or a quotation for a custome made lasershow:
By phone      :+31 84 838 1602
By email        :sales@lasershowdesign.nl

Or fill in our contact form as completely as possible so we can contact you.

Autheursrecht

Alle afbeeldingen en lasershows die wij ontwerpen of ontworpen hebben zijn autheursrechtelijk beschermd. Het kopieëren van afbeeldingen van onze website, hergebruiken, natekenen of publiceren is een strafbaar feit. Ook het filmen, fotograferen en publiceren van dit materiaal is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming. Bij constatering van onrechtmatig gebruik of schending van ons autheursrecht zullen wij aangifte doen bij de politie. Tevens zullen wij elke overtreding direct melden bij ons advocaten kantoor: "Van Diepen van der Kroef advocaten".  Zij zullen dan direct overgaan tot een sommatie en-of dagvaarding. De kosten van autheursrechtelijke procedures zijn altijd voor de in het ongelijk gestelde partij.

Voor vragen over autheursrecht en andere juridische zaken kunnen wij u "Van Diepen van der Kroef advocaten" aanraden:Mocht u gebruik willen maken van één of meerdere van onze afbeeldingen, dan kunt u daarover contact met ons opnemen. Wanneer u onze afbeeldingen tegenkomt op andere websites dan waarderen wij het wanneer u dit bij ons meld per email naar: afbeelding@lasershowdesign.nl.

Ieder zijn vakDe laatste jaren zijn er veel nieuwe laser bedrijven bijgekomen en helaas zijn er grote verschillen wat betreft de kwaliteit van de lasershows. De prijs ligt vaak wel lager dan van de gerenomeerde bedrijven, maar wanneer u voor het eerst informeert naar de prijzen van LaserShows is het bijna onmogelijk om de prijs kwaliteit verhouding in te kunnen schatten. Het gebrek aan  ervaring of technische mogelijkheden wordt vervolgens weggewerkt met smoejes als:

Lees meer...

Lasershow Design Beamshow