uw huidige locatie:  Home > LASERSHOW PROJECTEN

Lasershow voor de Asia Games in Vietnam


Voor de Asia Games in Vietnam / Sea Games (2003)  moesten 3 lasershows ontworpen worden van allemaal ongeveer 30 minuten. De eerste lasershow was voor de openings ceremonie waarin wij projecteerden op het veld van het stadion en op een gigantisch waterscherm van ca 30 x 10 mtr. De 2e lasershow werd niet in het stadion gehouden, maar in de stad Hanoi. De 3e Lasershow was weer in het stadion voor de opening van de Paralympics.Lees meer...

Lasershow Haga Ziekenhuis


Voor het Haga Ziekenhuis ontwierpen wij een lasershow waar in naar voren kwam welke ziekenhuizen bij deze nieuwe organisatie aangesloten waren. De activiteiten van het Haga ziekenhuis werden wederom verduidelijkt in de lasershow, vooral de hartafdeling en het dotteren waren belangrijke items voor in de lasershow.

Lees meer...

Lasershow Bedrijfsevenement AMC Ziekenhuis


Voor het personeelsfeest van het AMC Ziekenhuis in Amsterdam ontwierpen wij een laserpresentatie met daarin allerlei ziekenhuis activiteiten. Van dokters werkzaamheden tot en met Chirurgie. Voor de medewerkers is het altijd leuk om hun eigen activiteiten in laser uitgebeeld te zien worden.

Lees meer...

Lasershow Personeelsfeest Exxon Mobile Esso


Voor Exxon Mobile (Esso) hebben wij een lasershow ontworpen voor de ingebruik name van een nieuw onderdeel van de raffinaderij. Het nieuwe systeem produceert zwavelvrije diesel en is dus een stuk minder belastend voor het milieu.


Lees meer...

Lasershow Opening Alfa Romeo dealer


Voor de opening van het nieuwe pand van deze Alfa Romeo Dealer ontwierpen wij een spectaculaire laserpresentatie met daarin de nieuwe Alfa Romeo modellen.


Lees meer...

Lasershow AVR


Voor AVR hebben wij meerdere bedrijfs presentaties ontworpen. Onder andere bij opendagen van de verschillende vestigingen, maar ook op personeels feesten.


Lees meer...

Lasershow op maat voor Alstom


Voor Alstom Contracting ontwierpen wij de lasershow tijdens hun open dagen. Deze open dagen waren de ene dag voor Klanten, en de andere dag voor het personeel. Een hoogtepunt uit deze lasershow was toch wel de voorbij razende TGV!


Lees meer...

Lasershow Lasik Oogcentrum 2


Van MAX24-7 ontvingen wij de opdracht om de Lasershow te ontwerpen voor de opening van het nieuwe Lasik Oogcentrum in Boxtel. Gezien de korte termijn tot aan de opening was het kort dag om een Lasershow op maat te ontwerpen. Na een paar vergaderingen en veel mail contact hebben wij het natuurlijk toch weer voor elkaar gekregen om de Lasershow compleet op maat te maken voor Lasik Oogcentrum.Lees meer...

Lasershow Bedrijfsevenement Evides


Voor Evides kregen wij een uitgebreid script voor de lasershow. De bedoeling was om het gehele water zuivering proces in laser te visualiseren. Om dit te realiseren was het noodzakelijk om ons in de werkzaamheden van Evides te verdiepen. Onderstaand treft u enkele van de vele afbeeldingen die wij voor de lasershow van Evides ontworpen hebben.

Lees meer...

Lasershow Flora Holland


Voor de bloemen veilingen van Flora Holland hebben wij inmiddels al meerder lasershow ontworpen. Vanzelfsprekend kwamen de vele activiteiten van de bloemenveiling hierin aan de orde. De kwekerij, het transport naar Nederland, de veiling, en het leveren aan de kopers.


Lees meer...

Lasershow Amgen


Voor enkele bedrijfs feesten van Amgen (Biotechnologie) hebben wij lasershows ontworpen. In deze shows waren veel laboratorium werkzaamheden te zien, met laser gevisualiseerd.Lees meer...

Lasershow Bedrijfspresentatie Atos Origin


Voor Atos Origin hebben wij inmiddels meerdere lasershows ontworpen bij o.a.: Bedrijfspresentaties en Personeelsfeesten. Sommige shows met een zakelijk karakter en andere met een meer persoonlijke tint. Onderstaande afbeeldingen zijn afkomstig uit verschillende laser presentaties voor Atos Origin.


Lees meer...

Lasershow Bedrijfsfeest Formido


Voor de Formido werden wij gevraagd om een presentatie te maken over de "happy days". Voor deze presentatie kregen wij zeer veel producten aangeleverd die tijdens deze actie in de aanbieding zouden zijn bij de Formido vestigingen. Om al deze producten dynamisch te presenteren was weer een leuke uitdaging. 

Lees meer...