uw huidige locatie:  Home > Artikel details >

Bedrijfspresentatie LaserShow

Minder...

Wanneer u binnen uw bedrijf verantwoordelijk bent voor de organisatie van een Bedrijfs Presentatie  of Personeelsevenement, weet dat daar meer bij komt kijken dan men verwacht. Het is uw taak om de aandacht van de genodigden vast te houden tijdens de power point presentaties van de sprekers. Een product presentatie moet inhoudelijk kloppen, maar ook weer niet te traag zijn, anders verliezen de genodigde de aandacht. De speech tijdens het personeelsfeest mag niet te zakelijk, maar de boodschap moet wel helder en duidelijk overkomen. De aandacht vasthouden en de boodschap moet blijven hangen, daar gaat het om.

Tussen de presentaties door is een Spectaculaire Lasershow de ideale manier om uw presentatie kracht bij te zetten, en tevens de spraakmakende onderbreking van de dag!!

De lichten uit......de muziek zwelt aan....en bij het zien van de eerste laserstralen zijn de eerste "Ooohs en Aaahs" al hoorbaar.Wanneer u en uw gasten op een dreun in de muziek ineens uw bedrijfslogo te zien krijgen, levensgroot, zwevend en sprankelend in de lucht,  heeft u de aandacht die u wilde hebben!
Een goed op maat gemaakte lasershow dient opgebouwd te zijn met de kernwoorden en begrippen die u wilt overbrengen. Wij ondersteunen uw boodschappen vanzelfsprekend met afbeeldingen van uw bedrijf, medewerkers, machinepark, producten, innovaties in uw eigen huisstijl.

......Advanced LaserShow Design is gespecialiseerd in stralen....
....en meer dan alleen laser stralen .........Het uitstralen van uw boodschap.........De uitstraling op uw gezicht....