uw huidige locatie:  Home > LASERSHOW MOGELIJKHEDEN

Onderverdeling LaserShows

Wij hebben de verschillende soorten LaserShows voor u op een rijtje gezet. Via het Submenu of onderstaande links kunt u bekijken welk type lasershow het best bij uw evenement past, afhankelijk van uw wensen en het beschikbare budget. Al onze lasershows worden ontworpen op indrukwekkende muziek, maar niet alleen de bewegende tunnels, vlakken, golven en stralen zijn volledig synchroon. Ook onze grafisch laser presentatie wordt volledig synchroon op de muziek ontworpen. Uw logo komt dan ook gegarandeerd dynamisch tevoorschijn.

 - Standaard Laser Presentatie:
Op uw bedrijfs evenement verzorgen wij een indrukwekkende lasershow voorzien van een persoonlijke "touch"

 - Laser Projectie:
Uw bedrijfs reclame geprojecteerd op de gevel van uw pand

 - Advanced Lasershow:
Een volledig op maat ontworpen spectaculaire lasershow met alle mogelijke afbeeldingen in uw huisstijl.

 - Multi Media Lasershow:
Onze maatwerk Lasershow gecombineerd met video beelden van uw bedrijf of activiteiten

 - Outdoor Laserpresentatie:
Buiten combineren wij onze op maat gemaakte lasershow met allerlei andere spectaculaire onderdelen, zoals vuurwerk, waterschermen, gas vlammen, artiesten, acrobatiek etc.      


Bedrijfspresentatie LaserShow

Wanneer u binnen uw bedrijf verantwoordelijk bent voor de organisatie van een Bedrijfs Presentatie  of Personeelsevenement, weet dat daar meer bij komt kijken dan men verwacht. Het is uw taak om de aandacht van de genodigden vast te houden tijdens de power point presentaties van de sprekers. Een product presentatie moet inhoudelijk kloppen, maar ook weer niet te traag zijn, anders verliezen de genodigde de aandacht. De speech tijdens het personeelsfeest mag niet te zakelijk, maar de boodschap moet wel helder en duidelijk overkomen. De aandacht vasthouden en de boodschap moet blijven hangen, daar gaat het om.

Tussen de presentaties door is een Spectaculaire Lasershow de ideale manier om uw presentatie kracht bij te zetten, en tevens de spraakmakende onderbreking van de dag!!

De lichten uit......de muziek zwelt aan....en bij het zien van de eerste laserstralen zijn de eerste "Ooohs en Aaahs" al hoorbaar.


Lees meer...

Contact informatie

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte:
Per telefoon : 084-8381602
Per email      : sales@lasershowdesign.nl

Of vul ons contact formulier zo compleet mogelijk in zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Please contact us for more information or a quotation for a custome made lasershow:
By phone      :+31 84 838 1602
By email        :sales@lasershowdesign.nl

Or fill in our contact form as completely as possible so we can contact you.

Spectaculaire Opening

Voor een spectaculaire opening van uw nieuwe bedrijfspand is een lasershow een zeer geschikte keuze. Op de indrukwekkende muziek worden de beamshow effecten synchroon geprogrammeerd. Uw gasten zullen omringd worden door de tunnels, golven, vlakken en laserstralen, de details in de muziek worden gevisualiseerd.Naast het spectaculaire beamshow gedeelte ontwerpen wij het grafische deel natuurlijk op maat.

In de grafische presentie komen natuurlijk uw logo, producten en activiteiten uitgebreid aan de orde. U kunt voor de opening van het nieuwe pand bijvoorbeeld eerst een stuk historie van uw bedrijf laten zien:
....Het  eerste kantoor aan huis..
....Uw eerste echte bedrijfspand..
....De verhuizing naar een groter pand..
....meer medewerkers..
....meer producten..
....noodzaak tot uitbreiding van uw machinepark
....En dan uiteindelijk de opening van het nieuwe pand.

Belt u ons gerust voor een vrijblijvend gesprek, ook telefonisch kunnen wij u al heel snel informeren over de specifieke mogelijkheden voor uw openings show. Voor extra informatie kunt u ons telefoon nummer vinden in het menu contact. Wilt u dat wij contact met u opnemen, vult u dan ons contact formulier invullen zo compleet mogelijk in.

Lasershow Show op maat

Aan de hand van de betreffende locatie, uw wensen en budget, maken we een passend ontwerp voor uw bedrijfs evenement. Hierbij kunnen één laser of meerdere lasers geplaatst worden, maar kan ook gekozen worden voor een multimedia presentatie met Laser, power point, video beamer(s) etc.

Wij beseffen ons dat wij maar één kans hebben om uw presentatie goed uit te voeren en daar hebben wij dan ook ons beroep van gemaakt. Met oog voor detail, een oor voor uw wensen, en onze creatieve ideeën werken wij gezamenlijk toe naar toe aan een onvergetelijk evenement.
Lasershow Design Beamshow